P20

The site located in Ratchathewi district, which surrounded by many houses and high-density residential projects, which leaded to the design concept of avoiding connectivity with surrounding environment.

While the owner’s requirements created massive scale for living program in this limited area, choosing for dividing large building mass into many pocket spaces that are clustered together with second floor courtyard is the best option. The interesting effect of such building mass composition is the inner space are letting outer open space flow into the site. Meanwhile, we could reach the new relation that it is not one space or it is not some parts of spaces either. The in-between space is created self-contained effect for privacy function.

Daybed Vol.138

ผลงานการออกแบบอินทีเรีย บ้านบำรุงเมือง ของคุณเนม ที่นำตึกแถวเก่าที่อึดอัดช่องเปิดน้อยมา Renovate กลายเป็นห้องพักที่ดูกว้างขวาง อบอุ่น และน่าอยู่ ตอบโจทย์เจ้าของที่อยากได้ห้องพักภายในที่ไม่หวือหวา เน้นประโยชน์ใช้สอย และความสบาย

Daybed Vol.136

บ้านชิชา อยู่ในหมู่บ้านชิชา ผลงานออกแบบของ N7A ทั้งสถาปัตยกรรม และอินทีเรียที่เน้นแก้ปัญหาทางการวางผังของเก่าซึ่งเป็นบ้านจัดสรร ให้ออกมาเป็นบ้านสไตล์ Contemporary ที่ลงตัว และน่าอยู่

Creative Space Vol.139

สำนักงานกฎหมาย Watson, Farley and Williams

ผลงานการออกแบบ Interior ที่แล้วเสร็จในปี 2013

อยู่บนชั้น 9 ตึก GPF Tower B ถนนวิทยุ